Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از انگجت، خدمات شرکت فیسبوک پس از یکی از بزرگترین خاموشی‌ها اکنون در دسترس و برنامه‌های فیسبوک، اینستاگرام، واتساپ و مسنجر دوباره فعال هستند، اگرچه برخی از وب سایت‌ها کندتر از حد معمول بارگیری می‌شوند.

فیسبوک در بیانیه‌ای که در توییتر منتشر کرد، گفت: "برای جامعه عظیمی از مردم و مشاغل در سراسر جهان که به ما وابسته هستند، متاسفیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

" این شرکت تأیید کرد که خدماتش در حال حاضر آنلاین است. مارک زاکربرگ نیز در پستی در فیسبوک عذرخواهی کرد.

البته زاکربرگ در مورد علت طولانی شدن خاموشی توضیح نداد، اما مایکل شروفر مدیر فناوری این شرکت به "مسائل مربوط به شبکه" اشاره کرد.

این قطعی گسترده بیش از شش ساعت به طول انجامید و اینستاگرام، واتساپ، مسنجر و Oculus را از دسترس خارج کرد. همچنین باعث مشکل در داخل شرکت نیز شد، به طوری که گفته می‌شود کارکنان نمی‌توانستند به ایمیل و سایر ابزار‌ها دسترسی داشته باشند.

گزارشگر امنیتی برایان کربس گزارش داد که این قطعی به مسائل مربوط به سوابق BGP (پروتکل دروازه مرزی) فیسبوک مرتبط است که از دسترسی خدمات این شرکت جلوگیری می‌کند. او بعداً اضافه کرد که "علت مشکل در یک به روزرسانی معمول BGP اشتباه بوده است. " ارائه دهنده DNS کلود فلیر نیز از BGP به عنوان مقصر احتمالی نام برده و در یک پست وبلاگی نوشته است که "به نظر می‌رسد فردی به طور همزمان کابل‌ها را از مراکز داده آن‌ها بیرون آورده و از اینترنت قطع کرده است. "

توضیحات فیسبوک درباره علت قطعی

اواخر وقت دیشب، تیم مهندسی فیسبوک در یک پست وبلاگی سعی کرد آنچه اتفاق افتاده را توضیح دهد: "تیم‌های مهندسی ما دریافتند که تغییرات پیکربندی در روتر‌ها که ترافیک شبکه را بین مراکز داده ما هماهنگ می‌کند، باعث ایجاد مشکلاتی در این ارتباط شده است. این اختلال در ترافیک شبکه بر نحوه ارتباط مراکز داده ما تأثیر مستقیم داشته و خدمات ما را به قطعی کشانده است. " در ادامه عنوان شد هیچ مدرکی مبنی بر به خطر افتادن داده‌های کاربران به دلیل خرابی وجود ندارد.

بلومبرگ گزارش داد که این شرکت و شخص زاکربرگ میلیارد‌ها دلار ضرر کرده اند. ضرری که این اتفاق در هر ساعت برای فیسبوک به همراه داشت از سوی نت بلاکس ۱۶۰ میلیون دلار برآورد شده است. همچنین این رویداد خسارتی سنگینی به مارک زاکربرگ مدیرعامل فیسبوک وارد کرد و باعث شد وی ۷ میلیارد دلار از ثروت خود را به علت سقوط ارزش سهام این شرکت از دست بدهد.

بیشتر بخوانید

اختلال جهانی در واتساپ، اینستاگرام و توییتر/ گوگل، آمازون و توئیتر هم مختل می‌شوند؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فیس بوک پلتفرم واتساپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۹۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان

اداره بازرسی آمریکا در امور بازسازی افغانستان که از زمان خروج نظامی این کشور به طور عملی در بیکاری به سر می‌برد، هزینه‌های این کشور را کمک به افغانستان عنوان کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، اداره بازرسی ویژه آمریکا در امور بازسازی افغانستان (سی‌گار) در گزارشی تازه‌ای مدعی شد واشنگتن پس از خروج نظامی از افغانستان تاکنون بیش از 17 میلیارد دلار به این کشور کمک کرده است.

با نگاهی به صورت هزینه‌های ارائه شده توسط اداره سیگار، به راحتی این ادعا مشخص می‌شود.

2.8 میلیارد دلار برای هزینه کمک بشردوستانه گفته شده است.

بر اساس گزارش سی‌گار، 5.35 میلیارد دلار برای برنامه پذیرایی از افغان‌های همکار آمریکا و پناهجویان به این کشور مصرف شده است.

این اداره همچنین 3.5 میلیارد دلار از انتقال دارایی‌های بانک مرکزی افغانستان به صندوق امانی در سوئیس را نیز در جمع کمک‌های آمریکا محسوب کرده است.

این درحالی است که رسانه‌ها نیز حتی دارایی‌های افغانستان و سایر ارقام را پای حکومت کنونی کابل می‌نویسند.

اداره آمریکایی سی‌گار در این گزارش آورده است که آمریکا بزرگترین کمک‌کننده به افغانستان در شرایط کنونی این کشور است.

کمک آمریکا به فروپاشی اقتصاد افغانستانتاثیر بلوکه ماندن دارایی‌های افغانستان بر نظام بهداشت و درمان این کشورکابل: سازمان ملل به آزادی دارایی‌های افغانستان کمک کند

گروه بین‌المللی بحران پیش از این در گزارشی اعلام کرده بود: تحریم‌های آمریکا پس از به قدرت رسیدن طالبان، مانع مهمی برای سرمایه‌گذاری در افغانستان است.

بر اساس این گزارش، این تحریم‌ها فعالیت بسیاری از نهادها را نیز در افغانستان به توقف کشانده است. 

گروه بین‌المللی بحران تأکید کرده بود: تحریم‌ها به ابزار برجسته‌ای برای آمریکا در جهان تبدیل شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • اطلاعیه قطعی گاز در بخشی از شهر کرج
  • ورود نخستین محموله خودرو‌های هیبریدی واردات قطعی به قشم
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • نابودی مک لارن 1.5 میلیون دلاری توسط یوتیوبر ایرانی
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • خبر خوب| شهری که پرنده‌ها هم حواسشون به تمیزی هست